Besöksinformation

Hej och hjärtligt välkommen till Guldfågeln Arena!

Vi ser fram emot att ta hand om dig på bästa sätt. För att din upplevelse här hos oss ska bli så bra som möjligt har vi listat några saker som kan vara bra att veta.

Guldfågeln Arena är en toppmodern fotbolls arena som ligger bredvid handelsområdet Hansa i kvarteret Bilen. I området finns ett stort utbud av butiker men även restaurang och café.

Adressen till Guldfågeln Arena är Trångsundsvägen 40.

Avfart Kalmar Arena – Hansa City från E22 an

Buss: Arenan trafikeras av stadsbuss 405 från centrala Kalmar. Se www.klt.se för tider

Parkering: I Hansa området finns det över 3000 fria parkeringsplatser. På idrottsanläggningen Gastens IP finns ytterligare 700 parkeringsplatser. Tänk på att det inte är tillåtet att parkera på en ej angiven plats. Vänligen visa hänsyn till att inte ställa dig på reserverade platser eller företagsplatser.

Cykel: Din cykel parkerar du i befintliga cykelställ runt arenan.

Pyroteknik: Det är ej tillåtet att medföra pyroteknik , bengaler eller andra föremål som kan utsätta dig själv eller någon annan för fara. Allt nyttjande av illegal pyroteknik medför anmälan och åtal.

Maskeringsförbud gäller på Guldfågeln Arena.

Din plats på arenan: Vänligen var beredd att visa din biljett varje gång du går ut på läktaren! Observera att det ej är tillåtet att sitta på någon annan sektion eller plats än den som står på din biljett.

Kiosk och service: Det finns ett stort utbud av kiosker med varierat utbud som tex korv, godis, glass och dryck i olika former.
I vissa kiosker serveras folköl i plastmugg för personer över 18 år. 
Det finns 2 pubar inne på arenan. 
KFF puben finns på plan 2 på den östra långsidan. Här är alla besökare över 18 år välkomna. Observera att det ej är tillåtet att bära bortalagets färger eller souvenirer samt hetsa eller sjunga bortalags ramsor i denna pub.
På hemmasektionen plan 2 södra kortsidan finns Kalmar FF supporterpub. Här är medlemmar i Kalmar FF Supporterunion välkomna. Legitimation och medlemskort skall uppvisas för att komma in. 

Inne på arenan finns ett stort antal toaletter inkl handikapp toaletter.

Guldfågeln Arena är en rökfri arena, rökning sker på anvisade platser utanför arenan. Fråga en publikvärd om närmaste plats.

Guldfågeln Arena är en hjärtsäker zon, detta innebär att det finns 5 st hjärtstartare på arenan som är strategiskt utplacerade. All personal är utbildad i hjärt och lungräddning samt brandsläckning.

Säkerhet: På arenan jobbar ett stort antal publik, entré värdar som är utbildade i brandsäkerhet, hjärt & lungräddning och första hjälpen. Under match finns det läkare och sjuksköterska på plats.

Det är ej tillåtet att beträda inneplanen, kasta in föremål eller på något annat sätt störa ordningen. 

 

Personal:

All personal skall bära giltig behörighetsbricka under hela arbetspasset.

Personal parkerar på den östra delen mot E22 på Gastens IP parkering.

Det är ej tillåtet att parkera vid eller runt arenaområdet.

Cyklar skall parkeras i befintliga cykelställ.

Använd anvisade personalentréer.

 

För mer information kontakta:

Klubbchef Mattias Rosenlund 070-545 10 59 mattias@kalmarff.se

Evenemangsansvarig Anders Jacobsson 073-699 57 53 anders@seisab.se

Säkerhetsansvarig Jonas Svendsén 0708-937 536  jonas.s@kalmarff.se