Bergkvarabuss AB

Vi kan idag erbjuda en hypermodern bussflotta med dryga 1000 högklassiga fordon runtom i Sverige och ytterligare ca 65 på kontinenten. Koncernen omsätter ca 2 MDKR och har 1600 årsanställda. Ni hittar oss på många orter - från Stockholm i norr till Hamburg i söder.

Vi har valt att specialisera oss på persontrafik med buss och har därför inget eget reseprogram, men vi lämnar gärna offert enligt våra kunders önskemål.

Vår strävan är att vara ett komplett och kundanpassat företag som har ett nära, personligt samarbete med våra gäster - vi vill inte förlora det lilla företagets närhet till resenärerna, men samtidigt har vi fördelen att kunna erbjuda den säkerhet och stabila grund ett stort företag ger. För att lyckas nå upp till detta mål, har vi ett stort antal kompetenta och engagerade medarbetare.

Planerar du en resa - lång eller kort - hoppas vi att du kontaktar oss! Våra resurser och vår långa erfarenhet, garanterar dig en professionell samarbetspartner och en lyckad resa som inte bara har ett mål, utan även ett innehåll.

Logga in

Logga in som sponsor här.
Saknar du inlogg, var god kontakta marknadsavdelningen

Kontakta marknadsavdelning

ANDERS KLEVSAND
070 - 874 78 70
klevsand@kalmarff.se

 

DENNIS NILSSON
0480 - 44 44 38
dennis@kalmarff.se

 

HENRIK ANDERSSON
073- 500 42 00