Hjältevadshus

Livets kanske viktigaste val ska kännas tryggt

Ett hus står klart. Och en familj flyttar in. I sitt nya hem ska de bo, leva och växa tillsammans. För dem och för de allra flesta av oss, är färdigställandet av ett hus mycket mer än slutet på en byggprocess. För många är det livets största affär som har gått i hamn. En dröm som har förverkligats.

På Hjältevadshus är vi övertygade om att stora drömmar frodas bäst mot en trygg bakgrund. För det är när man känner sig trygg som man får kraft att växa, utvecklas och ta nästa steg. Det är då man vågar tänka och drömma stort.

I småländska Hjältevad har vi byggt trähus med fokus på trygghet i över 60 år, vilket har resulterat i Sveriges säkraste byggmetod.

Vi bygger alla våra hus inomhus, i en torr och säker miljö, för att undvika fukt och mögel. Då allt byggs under ett och samma tak kan vi även avsyna varje arbetsmoment på bästa sätt för att kontrollera att hantverket håller hög kvalité från början till slut.

Hos oss får du som husköpare ett fast pris och ett fast inflyttningsdatum, där våra korta leveranstider gör ert bostadsbyte till en smidig process. Dessutom får du ett miljövänligt och energismart hus som håller i generationer. Vi tycker att det är tryggast så.

Trygg ägare
Sedan 2011 är vi uppbackade av en mycket stark ägare, i form av Pulsen som är ett av Sveriges mest framgångsrika och stabila IT-bolag. Ett företag som har varit familjeägt sedan starten 1964. Med denna starka ägare i ryggen kan vi erbjuda våra kunder en unik trygghet hela vägen från beställning till inflyttning. Till ett fantastiskt pris dessutom.

Längtar du och din familj efter ett tryggt hem?
Kontakta oss och berätta hur och var ni vill bo!

Logga in

Logga in som sponsor här.
Saknar du inlogg, var god kontakta marknadsavdelningen

Kontakta marknadsavdelning

ANDERS KLEVSAND
070 - 874 78 70
klevsand@kalmarff.se

 

DENNIS NILSSON
0480 - 44 44 38
dennis@kalmarff.se

 

HENRIK ANDERSSON
073- 500 42 00