Inför: Kalmar FF - Örebro SK

Publicerades Friday, 14 October, 2011 19:04

Truppen till årets sista hemmamatch på Guldfågeln Arena

Under lördagen spelas omgång 29 av allsvenskan och för Kalmar FF väntar hemmamatch mot Örebro SK. Avspark klockan 16:00 på Guldfågeln Arena och matchen döms av Andreas Ekberg från Lund med Henrik Bogdan och Daniel Ekman, båda Göteborg som assisterande. Fjärdedomare är Roger Persson från Kristianstad.

Kalmar FF:s huvudtränare Nanne Bergstrand har efter dagens matchförberedande träning på Guldfågeln Arena tagit ut 18 spelare och presenterar följande matchtrupp.  

Truppen mot Örebro SK
  1. Petter Wastå
  2. Markus Thorbjörnsson
  4. Erik Israelsson
  5. Tobias Carlsson
  6. Paulus Arajuuri
  7. Kristoffer Fagercrantz
  8. Henrik Rydström
  9. Stefan Larsson
12. Daniel Sobralense
17. Daniel Mendes
18. Johan Bertilsson
19. Ricardo Santos
22. Sebastian Feddersen
23. Mattias Johansson
25. Tobias Eriksson
26. Emin Nouri 
27. Pedro Henrique
34. Måns Söderqvist

Fem spelare finns inte tillgängliga till matchen. Dessa är Liridon Leci (ljumske), Alban Dragusha (vad), Etrit Berisha (fotled), Marcel Sacramento (fot/sjukdom) och Abiola Dauda (familjeskäl).

Nanne Bergstrand inför matchen:
- Det kommer att bli många matcher i matchen. Så givetvis är det viktigt att vinna så många som möjligt av dessa. Sedan är min förhoppning att vi ska spela med ett högre tempo än vad vi gjort innan uppehållet.

Klockan 16:00 var 5800 biljetter sålda till årets sista hemmamatch på Guldfågeln Arena och du kan enkelt köpa och skriva ut din biljett direkt via vår hemsida. Alternativet är att gå in till Kalmar Turistbyrå, vid gästhamnen i Kalmar, som har extraöppet under lördagen mellan 10:00-13:00.

Vi vet att det ofta köar ihop sig rejält vid biljettluckorna på Guldfågeln Arena på matchdagar så se till att köpa din biljett innan du kommer till arenan. Har du inte möjlighet till detta så öppnar våra biljettkassor (sydvästra hörnet) två timmar innan avspark (14:00).

OBSERVERA att Guldfågeln Arena numera öppnar en timme innan match. För medlemmar i Kalmar FF som skall besöka vår medlemspub så är det dock två timmar innan som gäller precis som vanligt. Ni tar er in till puben via evententrén på östra långsidan. Missa inte ta med dig ditt medlemskort och din matchbiljett. Kom i tid för att undvika köer vid insläppen.

Örebro SK:s supportrar köper biljett via vår hemsida, alternativt i kassorna vid entrén till Sektion L (Norra läktaren). Biljettkassan öppnar klockan 15:00. Kortbetalning accepteras.

Missa inte chansen att vinna ett Upplevelsepaket för två personer genom att vara med och rösta fram "Matchens Guldlirare" via SMS. Läs mer här.

Som vanligt blir det fullt med aktiviteter för alla barn i FF-Kidz-hörnan på familjeläktaren. Kom och tävla i X-Box challenge med fina priser, fiskdamm med rödvitt innehåll, ballongutdelning m.m. Så alla barn - titta förbi FF-Kidz!

Stöd Kalmar FF:s ungdomsfotboll genom att köpa 50/50-lotter (halva potten). Försäljning sker utanför samtliga ingångar, samt på mingelytorna på plan 2.

Kalmar FF Supporterunion bjuder in till grillfest innan matchen. Från klockan 13:00 hälsas alla välkomna till uppladdningen som sker bakom den södra läktaren. Här kan du umgås med andra KFF-supportrar och snacka upp matchen. Dessutom kommer KFFSU att ta upp anmälningar för alla som vill boka upp sig till den organiserade bussresan till cupfinalen 5 november.

Souvenirbutiken öppnar två timmar innan avspark, klockan 14:00 och välkommen in och handla bland vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. Matchbutiken på den östra läktaren öppnar som vanligt en timme innan matchstart. I samband med morgondagens match lämnar vi 50% rabatt på utvalda produkter ur vårt sortimentet.

Läs mer om morgondagens match på länkarna nedan.

50% rabatt i souvenirbutiken

Ladda ner matchbilagan mot Örebro SK

Extraöppet hos Kalmar Turistbyrå

Ladda hem matchaffisch och radioreklam

Biljettinformation Guldfågeln Arena 2011

Spela på Guldfågeln Arena

Medlemspuben på Guldfågeln Arena

Kalmar FF hälsar alla välkomna till Guldfågeln Arena på lördag och årets sista hemmamatch mot Örebro SK.