Skyltsöndag med Kalmar FF

Publicerades Thursday, 24 November, 2011 14:24

Souvenirförsäljning på Baronen Köpcenter

Går du i julklappstankar? Då ska du läsa det här.

Nu på söndag, 27 november, är det traditionsenlig skyltsöndag på Kvarnholmen i Kalmar. Givetvis kommer Kalmar FF att vara närvarande med souvenirförsäljning mellan klockan 12:00-18:00 på Baronen Köpcenter. 

Här hjälper vi med dig med julklappsinköpen till dina nära och kära. Här kan du välja något från vårt stora sortiment av FF-souvenirer till riktigt bra priser. Bland annat lämnar vi just nu 50% på mängder av artiklar - så ta chansen att besöka oss på söndag.

Under dagen kommer även spelare från Kalmar FF:s A-lag att närvara. Mellan 13.30-14:30 finns Markus Thorbjörnsson, Kristoffer Fagercrantz och Tobias Eriksson på plats för att skriva autografer och prata fotboll i allmänhet och Kalmar FF i synnerhet.

Det har aldrig varit lättare att köpa julklappar genom Kalmar FF.

Välkomna på söndag!