Bibliotek - Ronny Nilsson

Publicerades Tuesday, 29 November, 2011 17:53

Ronny Nilsson får ett bibliotek uppkallat efter sig på Guldfågeln Arena

Ronny Nilsson har varit en ovärdelig kraft med sitt jobb som Kalmar FF:s projektledare i och med byggandet av Guldfågeln Arena. Nu hyllas han genom att få sitt namn på föreningens nya bibliotek/styrelserum på arenan.  Det stod klart under måndagen när man invigde det nya rummet som ligger i anslutning till kansliet i det sydvästra hörnet av arenan. Och det var en märkbart tagen huvudperson som fick motta beskedet sent igår kväll.

- Jag är mycket överraskad och givetvis också stolt över att få Guldfågeln Arenas bibliotek uppkallat efter mig, säger Ronny Nilsson som till det här året gjorde comeback i KFF:s styrelse och vald att sitta med de närmaste två åren.

- Det kändes självklart att namnge vårt bibliotek/styrelserum efter Ronny Nilsson. Vi ville från föreningen visa vår uppskattning för det enorma jobb som Ronny lagt ned för att möjliggöra Guldfågeln Arena, säger Kalmar FF:s ordförande Johnny Petersson.

Det nya biblioteket kommer att vara öppet för allmänheten och för den som vill gotta ned sig och läsa gamla pressklipp från Kalmar FF:s 101-åriga historia, samt fotbolls- och idrottsböcker. Troféer och klassiska priser och pokaler finns även att skåda i biblioteket som kommer att hålla öppet under dagtid. Rummet kommer även att användas av föreningen som nytt styrelserum.