Landslagsuppdrag för Etrit Berisha

Publicerades Thursday, 17 January, 2013 17:33

Etrit Berisha uttagen i Albaniens A-landslag och vänskapslandskamp mot Georgien

Kalmar FF:s målvakt Etrit Berisha har blivit uttagen i Albaniens A-landslag som möter Georgien i en vänskapsmatch på hemmaplan. Landskampen spelas onsdagen den 6 februari på Qemal Stafa-stadion i Tirana.

Etrit Berisha gjorde landslagsdebut för Albanien i maj förra året i samband med en vänskapslandskamp mot Iran. Efter det har han fått stort förtroende och i den senaste landskampen stod han 90 minuter när Albanien fick 0-0 mot Kamerun i en träningslandskamp som spelades i schweiziska Geneve. Det var för övrigt Berishas andra match i rad från start och han höll nollan även i senaste VM-kvalmatchen mot Slovenien.

- Mötet med Georgien blir en viktig match för oss inför VM-kvalmatchen mot Norge i slutet av mars. Det var ett tag sedan vi spelade en landskamp nu och matchen blir ett bra tillfälle att spela ihop och förbereda oss inför fortsättningen av VM-kvalet, säger Etrit Berisha.

Etrit Berisha kommer att ansluta till den albanska truppen 4 februari och kommer troligtvis att åka direkt till Kalmar FF:s träningsläger på La Manga som börjar 8 februari.