Inför: Kalmar FF - Mjällby AIF

Publicerades Monday, 28 January, 2013 17:06

Under tisdagen väntar årets första träningsmatch när Mjällby AIF gästar Gasten

Under tisdagen är det dags för årets första träningsmatch när Mjällby AIF kommer på besök till Kalmar. Avspark klockan 14:00 på Gasten och matchen döms av Martin Hansson från Holmsjö med Joakim Flink, Karlskrona och Peter Arnesson från Växjö som assisterande.

Kalmar FF:s huvudtränare Nanne Bergstrand har tagit ut 20 spelare och presenterar följande matchtrupp.

Truppen mot Mjällby AIF
  1. Zlatan Azinovic 
  2. Markus Thorbjörnsson
  6. Paulus Arajuuri
  7. Mats Solheim
  8. Henrik Rydström
  9. Sebastian Andersson
14. Jörgen Skjelvik
18. Erik Hoang
19. Jonathan McDonald
20. Archford Gutu
22. Melker Hallberg
24. Mathias Jung
27. Papa Diouf
29. Romario
30. Ludvig Öhman
31. Mattias Pavic
34. Måns Söderqvist
35. Rasmus Sjöstedt
80. Nenad Djordjevic
99. Etrit Berisha

Gastens konstgräsplan ligger norr om Guldfågeln Arena och entré sker i den östra delen av planen. Observera att ingen publik får stå bakom mål eller vid lagens sidlinje utan endast på den östra läktaren.

Grinden öppnar klockan 13:00 och medlemmar i Kalmar FF har fritt inträde vid uppvisande av medlemskort för 2013. Detsamma gäller alla som har teckat sig för säsongskort för 2013 och för er gäller uppvisande av bekräftelsekvitto, samt för alla upp till 18 år. Övriga betalar 50 kronor (endast kontanter).

Bilparkering finns norr om Guldfågeln Arena. Från Trångsundsvägen kör du ned vid Gastens träningsanläggning (Nanne Bergstrands gata) och norr om konstgräsplanen finns 700 platser. Följ anvisningarna när du parkerar så löser sig parkeringsfrågan i lugn och ro.

Väljer du lokaltrafiken till matchen så rekommenderas buss 402 från Kalmar C som stannar precis utanför Guldfågeln Arena. Det går även bra att ta buss 404 från Kalmar C till Hansa City. Från Hansa City är det sedan gångavstånd till Gasten.Tidtabell hittar du här.

Kalmar FF hälsar alla välkomna till tisdagens träningsmatch på Gasten!