Dubbla segrar för FF-spelare

Publicerades Tuesday, 9 June, 2009 22:12

Både Zlatan Azinovic och Ludvig Öhman stod som segrare när deras respektive landslag spelade träningsmatcher under tisdagen.

Målvakten Zlatan Azinovic spelade hela matchen när det yngre U21-laget (födda 1988 eller senare) besegrade Finland med 1-0  i en träningsmatch i Lahtis. Matchen var sista genrepet för framtidens U21-lag innan man i september inleder sitt kvalspel till U21-EM som avgörs i Danmark 2011. Sveriges mål gjordes av Erton Fejzullahu, till vardags i Mjällby AIF.
Zlatan Azinovic satt på bänken i fredags när laget förlorade borta mot Slovakien med 1-0.

Ludvig Öhman fick förtroende av förbundskaptenen Ulf Svensson och gjorde en stabil insats i P18-landslaget som besegrade Bulgarien med 2-0. Matchen, som var den andra av två träningslandskamper, spelades på Sports Complex i den lilla bulgariska staden Pravets och Ludvig spelade hela matchen. Svenska målskyttar var Malmö FF:s Pontus Jansson och Samuel Azis från Helsingborgs IF. 
I det första mötet länderna emellan, spelades i söndags och slutade 1-1, blev Öhman aldrig inbytt i matchen. 

Nu väntar hemresa till Kalmar igen för de båda yngre talangerna. På fredag, 12/6, återupptar Kalmar FF:s a-lag träningen igen på Fredriksskans.

Relaterade nyheter