Förlust i semin

27 oktober, 2010 |

Hammarby vidare till final

Kalmar FF ägde allt vad spel heter i kvällens semifinal på Söderstadion trots det så var det Hammarby som gick vidare till final.

Med ett massivt bollinehav och endast två målchanser mot sig fick Kalmar FF trots det gå till halvtidsvila med ett 2-0 underläge. I andra halvlek jagade man en reducering och i den 76:e minuten kom den, då signerad Daniel Sobralense. Bara sju minuter senare lyckades Erik Israelsson kvittera och vi fick förlängning. Efter ytterligare 2×15 minuter var det fortfarande oavgjort och sraffläggning fick avgöra årets första semifinal.

Trots två fina räddningar av Etrit Berisha så lyckades Hammarby få in ett mål mer efter sex slagna straffar och därmed är cupäventyret över för Kalmar FF