Förlust mot Mjällby

23 juni, 2010 |

Kalmar FF förlorade dagens träningsmatch mot MAIF

På totalt sju minuter sänkte Mjällby Kalmar FF i kvällens träningsmatch i Ronneby. Det var under perioden mellan minut 29-31 samt mellan 62-65 minuterna som MAIF gjorde sina fyra mål i 4-0 (2-0) förlusten.

Kalmar FF hade ett par bra lägen i första halvlek men bollen ville inte in och resultatet gick i MAIF-favör istället.

Nanne gjorde inte mindre än 10 byten i halvtid och ytterligare två senare i matchen. Bland annat så fick Daniel Mendes först hoppa direkt efter paus och sedan åter bytas ut i den 68:e då han fick känning i ljumsken.

Kvällens matchfakta hittar du här.

Nu är det bara att ta nya tag och se fram mot söndagens åttondelsfinal i Svenska Cupen borta mot IFK Göteborg som har fått ändrad starttid till 18:00.