Förlust mot ÖSK

20 september, 2009 |

Trots mängder av chanser för Kalmar FF lyckades Örebro ta med sig alla tre poängen hem från Fredriksskans

Kalmar FF inledde matchen klart bäst och hade allt när det gällde både bollinnehav och chansskapande. Trots det så gick ÖSK upp i ledning i sitt första anfall då Kim Olsen tryckte in 1-0. Olsen följde upp sitt mål med ytterligare ett i den 24:e spelminuten och ÖSK hade en 2-0 ledning att gå på.

Kalmar FF pressade på för en reducering och i den 32:a minuten forcerade Ricardo Santos in bollen. Trots en intensiv jakt på kvittering där Abiola Dauda, Daniel Mendes och Ricardo Santos producerade mängde med chanser blev det Örebro som fick sista ordet då Markus Astvald punkterade matchen i den 70:e minuten med sitt 3-1.