Ny vändning mot BP

25 juli, 2009 |

För andra gången på en vecka hamnade Kalmar FF i 1-0 underläge mot Brommapojkarna

Senast på Fredriksskans var det ett snabbt mål i matchinledningen men idag dröjde det till den 30 minuten innan första målet föll och gav BP ledningen i matchen. Även i dagens match lyckades Kalmar FF vända underläget till seger när Stefan Larsson och Daniel Mendes gjorde varsitt mål under fem minuter i andra halvlek.

Efter dagens trepoängare får laget nu en veckas paus från matchandet innan IF Elfsborg tas emot på Fredriksskans kommande söndag.

Matchfakta från dagens match hittar du här.