Oavgjort för Mattias och Hampus

16 juli, 2009 |

Det svenska P17-landslaget spelade oavgjort 3-3 (1-1) mot Island inför 203 åskådare på Vinåvallen i Varberg.

Med en kvart kvar av matchen såg P17-landslaget ut att gå mot sin första förlust i fyrnationsturneringen i Halland. Men efter en stark forcering på slutet lyckades man först reducera och sedan också kvittera i matchens sista minut och ordna fram ett oavgjort resultat.

Svenska målskyttar var Emil Åberg (Helsingborgs IF), Linus Norman (FC Trollhättan) och Isaac Thelin (Karlslunds IF HFK). Matchen spelades 2X40 minuter och Mattias Johansson spelade hela matchen som vänsterback. Hampus Bohman ersatte IFK Göteborgs David Johansson som central mittfältare i inledningen på den andra halvleken.

P17-landslaget avslutar fyrnationsturneringen på lördag, match mot Wales på Falkenbergs IP med avspark klockan 15:30.