Oavgjort mot Elfsborg

14 april, 2014 |

Mållös men trevlig match på Guldfågeln Arena

Det var en trevlig första halvlek som bjöds på Guldfågeln Arena i kvällens match mellan Kalmar FF och IF Elfsborg.

När Stefan Johanesson visslade för halvtid så stod det visserligen fortfarande 0-0 men det var med mersmak inför andra halvlek.

Kalmar FF hade två riktigt bra chanser under första halvlek till ett ledningsmål. Först ut var Jonathan Ring som i den 27:e spelminuten tog sig förbi två elfsborgare innan han avslutade med ett tungt skott som Stuhr Ellegaard i elfsborgsmålet klarade. I den 39:e minuten var det Stuhr Ellegaard som tappade bollen efter en hörn och MelkerHallberg höll sig framme och nickade men en elfsborgsspelare lyckades nicka undan på mållinjen.

Andra halvlek bjöd även den på trevlig fotboll med bra tempo men förblev även den mållös. Bästa chansen fick Sebastian Andersson i den 83:e minuten när han fick ett fint inspel från Måns Söderqvist som han tog ner men avslutet gick över.

Härnäst väntar nu bortamatch mot Falkenberg på Skärtorsdagen innan IFK Göteborg gästar oss på Guldfågeln Arena på Påskdagen klockan 15:00.

Matchfakta från kvällens match hittar du här.

En sen kvittering av Ricardo Santos gav Kalmar FF en poäng

Kalmar FF inledde starkt i dagens prestigemöte med Elfsborg och redan efter fem minuter hade Ricardo Santos gett oss en 1-0 ledning. Elfsborg kom dock in i matchen och innan halvleken var slut hade 2xDaniel gett Elfsborg en 2-1 ledning.