Oavgjort på Borås Arena

2 september, 2018 |

Kvällens match mellan IF Elfsborg och Kalmar FF slutade 1-1 (1-1). Rasmus Elm slog en stenhård hörna efter 25 minuter där Kevin Stuhr Ellegaard fick boxa undan. I efterspelet skickade Herman Hallberg in bollen i straffområdet där Mikael Dyrestam nickade in ledningsmålet. I den 32:a minuten spelade Stefan Ishizaki sedan fram bollen till Simon Lundevall som helt fri med Lucas Hägg-Johansson kunde rulla in kvitteringen, som även blev slutresultatet.

Nästa match för Kalmar FF spelas den 17:e september då Dalkurd kommer på besök till Guldfågeln Arena.

Kalmar FF spelade 1-1 mot Elfsborg i dagens träningsmatch

Årets andra träningsmatch mellan Kalmar FF och IF Elfsborg slutade med delad poäng. Detta sedan Jael Ferreira gav Kalmar FF ledningen på straff i den 18:e spelminuten och elfsborgs Johan Sjöberg kvitterat i den första halvlekens sista minut.

Matchfakta från dagens träningsmatch hittar du här.