P16-landslaget: Seger mot Lettland

27 september, 2009 |

Mattias Pavic, Måns Söderqvist och Mattias Jung öppnade med seger i EM-kvalet.

Det svenska P16-landslaget har fått en bra start på EM-kvalet i Bulgarien. Under söndagen besegrade man Lettland med 2-0 i Albena. Målen kom inom loppet av två minuter i mitten på den andra halvleken och svenska målskyttar blev Anton Sandberg-Magnusson från IF Brommapojkarna och Amin Nazari från Malmö FF.

Samtliga tre Kalmar FF-spelare fanns med i segermatchen. Mattias Pavic och Måns Söderqvist spelade hela matchen medan landslagsdebutanten Mattias Jung hoppade in två minuter före full tid.

Nästa match för P16-landslaget spelas på tisdag, 29 september, då Bulgarien står för motståndet.

I söndagens andra match i Sveriges EM-kvalgrupp besegrade Irland värdnationen Bulgarien med 2-1 efter ett segermål på stopptid.

Mer om matchen, livescore, kan du läsa här.