Seger för U21

22 mars, 2010 |

Kalmar FF U21 slog Trelleborg i årets U21-premiär

Matchbilden var inte helt olik gårdagens allsvenska drabbning där Kalmar hade första halvlek och Trelleborg andra. Även idag gjorde Kalmar FF 1-0 i första halvlek, Markus Thorbjörnsson slog ett inlägg som Jael nickade tillbaka mot första stolpen där Paulus Arajuuri mötte upp och stötte in Kalmars segermål i den 18:e minuten.

Trelleborg jobbade sig in i matchen i andra halvlek men KFF kunde hålla undan och tog årets första tre poäng i U21-Södra.

Matchfakta och Giles Stilles kommentar efter matchen hittar du här.