Seger mot Molde

5 februari, 2010 |

Det blev målkalas i Marbella när Kalmar FF besegrade Molde i andra gruppspelsmatchen

I kväll ställdes Kalmar FF mot Kjell Jonevrets FK Molde i andra gruppspelsmatchen i Copa Del Sol. Nanne Bergstrand valde att rotera runt rejält i spelartruppen och jämför med laget senast mot FCK var det nio nya spelare i startelvan.

Kalmar FF inledde riktigt bra och pressade Molde, trots det så var det Molde som tog ledningen i den 14:e minuten. Det tog 13 minuter innan en välförtjänt kvittering, signerad Ricardo Santos, kom och efter det kom målen på löpande band.

Abiola Dauda blev tvåmålsskytt,Ricardo Santos visade sitt distinkta avslut, Daniel Mendes bjöd på ett riktigt brassemål, Daryl Smylie på ett kanonskott och Jael Ferreira fick sätta sitt första mål i den röda tröjan på en väl avvägd frispark.

Efter en match helt i publikens smak kunde Kalmar FF vinna med 6-4 efter att Molde reducerat i den 93:e minten.