Tennisseger mot DIF

11 juli, 2009 |

Kalmar FF slog idag Djurgårdens IF med tennissiffrorna 6-1

Efter en makalös inledning på matchen och ett drömmål på frispark av Rasmus Elm tappade Kalmar FF initiativet i dagens match. Djurgården kunde därmed kvittera KFF:s ledning och gå till halvtidsvila med delad poäng.

I andra halvlek visad Kalmare FF upp hela registret och efter ytterligare ett mål av Rasmus, ett av David Elm, två volleyträffar av Tobias Eriksson och ett av Abiola Dauda kunde man vinna matchen med hela 6-1.

Under kvällen kommer spelarintervjuer och presskonferensen upp i vår Webb-TV.

Matchfakta från dagens uppvisning hittar du här.