Tipselit lekte hem segern över Nybro IF

6 mars, 2009 |

Mittfältaren Christopher Christensson gjorde tre mål när Kalmar FF körde över Nybro IF:s juniorlag med 11-2 i fredagens träningsmatch på Fredriksskans konstgräsplan. Även Daniel Nilsson och Mattias Ljung gjorde två mål vardera i matchen.

Efter en jämn första halvlek som slutade 1-1 fick publiken se ett riktigt målfyrverkeri av Kalmar FF under den andra halvleken. Redan efter fem minuter hade ytterligare tre bollar letat sig förbi NIF-målvakten och matchen var i stort sett punkterad. Trots en reducering minuten senare kunde inte gästerna stå emot målglada Kalmar FF som till slut vann matchen med hela 11-2.
Redan på tisdag, 10 mars, väntar nästa träningsmatch då laget ställs mot IFK Norrköping tipselitlag. Matchen spelas på Fredriksskans konstgräsplan och startar klockan 17:15.

Jens Nilsson efter matchen:
– Vi gör ingen bra första halvlek där vi långa stundar är för oengagerade och inte gör vårt jobb tillräckligt. Jag gjorde ett par byten efter paus som förändrade matchbilden och stundtals var spelet alldeles lysande från vår sida. Framförallt anfallsspelet sista 45 minuterna är något som vi tar med oss från den här matchen.