Antonsson från lägret i Spanien

Publicerades Thursday, 12 March, 2015 14:17

Dag 1. Äntligen framme! 

Vi började resan från Kalmar och Guldfågeln Arena runt 13-tiden igår (onsdag). Resan mot Kastrup gick bra med det lilla undantaget att vi fastnade på en mindre väg efter Kristianstad. Polisen hade spärrat av vägen och sa att vi måste vänta ca 20 minuter eftersom någon lagt en "kabel på vägen"(?).

Hur som helst, vi fick köra vidare och stannade kort i Malmö för att käka innan vi fortsatte mot Kastrup.

Väl framme på flygplatsen så gick allt bra förutom ett undantag. När alla var igenom säkerhetskontrollen så satte vi oss på olika ställen och tog det lugnt. Då spred sig ryktet i gruppen att incheckningen tydligen inte hade gått bra för alla. Muktar och Papa missade att dem skulle checka in väskorna på nedre våningen vid självincheckningen. De släpade upp två tunga väskor var mot säkerhetskontrollen istället. Väl framme där så möttes dem av vakter som skickade ner dem illa kvickt igen. Kan nämna också att vakterna gick runt tungt beväpnade på Kastrup så dem undrade säkert vad som fanns i deras väskor eftersom det var värt att släpa upp dem dit...

Hur som helst så gick allt bra till slut och alla kom med planet mot Malaga.

Planet var lite försenat så ankomsten till hotellet blev väldigt sen. Vi var framme vid 02.00 ungefär och då var det inte mycket energi kvar i gruppen. Alla längtade upp till sängen och vi i vårt rum (jag och Filip) somnade väl ungefär 03.00 efter att vi packat upp allt!

När vi vaknade så gjorde vi det till hyfsad utsikt.... (se bilden) Detta är ju som bekant mitt första läger med KFF och jag stortrivs i gruppen. Vi har ett riktigt gött gäng med väldigt många sköna individer. Alla kan skratta och umgås med varandra. Det är en bra förutsättning för att ett lag ska lyckas och den styrkan har vi!

Får återkomma senare i veckan men det känns som att detta kommer bli en riktigt bra och nyttig vecka för oss.

Solen skiner och det är klar blå himmel så alla förutsättningar för bra träningspass finns iallafall.

/ #9 Antonsson

Relaterade nyheter

Fler nyheter

Gruppspelet lottat i Svenska Cupen

KFF ställs mot AIK, ÖIS och J-Södra
Nov 11
Gruppspelet lottat i Svenska Cupen

Kontraktet säkrat på Guldfågeln Arena!

KFF klart för Allsvenskan 2020
Nov 10
Kontraktet säkrat på Guldfågeln Arena!

Truppen mot IK Brage

Inför söndagens match
Nov 09
Truppen mot IK Brage

Stort intresse för söndagens kvalmatch

Köp din biljett till söndagens match
Nov 08
Stort intresse för söndagens kvalmatch

Nils Fröling i blågult

KFF-spelare i U21-landslaget
Nov 07
Nils Fröling i blågult

Seger i första kvalmatchen

Herrem och Fröling målskyttar
Nov 06
Seger i första kvalmatchen

Information till dig som ska stötta Kalmar FF i Borlänge

Supporterinformation från KFF:s SLO
Nov 06
Information till dig som ska stötta Kalmar FF i Borlänge

Truppen mot IK Brage

Inför onsdagens kvalmatch
Nov 05
Truppen mot IK Brage

TV: Karl Holst inför kommande kvalmatcherna

Supportrarna kraftsamlar inför onsdag och söndag
Nov 05
TV: Karl Holst inför kommande kvalmatcherna