Thorbjörnsson lämnar Kalmar FF

Publicerades Tuesday, 13 November, 2018 12:31

Idag blev det klart att mittbacken Markus Thorbjörnsson lämnar Kalmar FF. Totalt har det blivit 146 allsvenska matcher sedan han kom till föreningen 2009. 

Markus Thorbjörnsson
Det finns så många människor jag vill tacka och jag kommer säkert glömma några. Jag vill börja med att tacka Svante Samuelsson för att han värvade mig till Kalmar FF! Sedan vill jag tacka Kjell Nyberg, Nanne Bergstrand och Patrik Hansson för fotbollsskolningen. Även Rasmus Elm, David Elm, Mattias Johansson, Tobias Eriksson, Lars Cramer och Viktor Elm förtjänar ett ord! Tack även till alla lagkamrater, kanslifolk, materialare med mera. Sedan vill jag självklart rikta ett stort tack till alla supportrar där ute som stöttat mig genom alla dessa år! Jag kan inte med ord tacka dem. De har verkligen blivit min andra familj! Nu väntar nya utmaningar för mig och familjen. 

Kalmar FF vill rikta ett stort tack till Markus för allt han har gjort för föreningen genom åren och önskar honom ett stort lycka till i hans fortsatta karriär! 

Fler nyheter

U19: Oavgjort mot Helsingör

Schylström tvåmålsskytt för KFF
Feb 21
U19: Oavgjort mot Helsingör

U19: Oavgjort mot Bröndby

Crona tvåmålskytt
Feb 19
U19: Oavgjort mot Bröndby

Hákon Rafn Valdimarsson testar med Kalmar FF

Provspelare anländer på torsdag
Feb 19
Hákon Rafn Valdimarsson testar med Kalmar FF

"Vi står för en stabil defensiv insats"

Viktor Elm efter 2-0 mot Dynamo Brest
Feb 16
"Vi står för en stabil defensiv insats"

TV: Höjdpunkter från dagens match

Se målen från matchen mot Dynamo Brest
Feb 16
TV: Höjdpunkter från dagens match

Seger i träningslägrets sista match

Fröling och Elm målskyttar!
Feb 16
Seger i träningslägrets sista match