Välkomna till Kalmar FF, Magnus Pehrsson och Jesper Norberg!

Publicerades Tuesday, 27 November, 2018 08:05

Idag presenterades Magnus Pehrsson som ny huvudtränare i Kalmar FF. Magnus har genom åren varit klubblagstränare i Sverige och Danmark och även haft ett flerårigt uppdrag som landslagstränare i Estland. Kontraktet är skrivet över tre år och sträcker sig fram t.o.m säsongen 2021. Magnus tillträder sin tjänst hos Kalmar FF från och med den 1 januari 2019 och kommer ha med sig Jesper Norberg vid sin sida som assisterande tränare.

Thomas Andersson-Borstam
- Magnus är en 42-årig fotbollstränare som skaffat sig 15 års erfarenhet som tränare. Han är en ambitiös, noggrann, och taktiskt skicklig tränare som har ett synsätt som stämmer bra överens med Kalmar FF:s strategi att satsa på sina unga spelare.

Magnus Pehrsson
- Det känns väldigt bra på alla sätt att komma till Kalmar FF. Jag är en tränare som vill ha ett välorganiserat lag som bygger mycket på fart och hårt arbete med ett snabbt passningsspel. Det ska bli spännande att fortsätta resan med att bygga en miljö där unga ambitiösa spelare får en möjlighet att utvecklas.

Jesper Norberg
- Jag och Magnus har pratat länge om att jobba tillsammans igen med ett lag som har ambitioner att utvecklas och vill nå resultat. Där känns Kalmar FF som en jättebra miljö att jobba i och de har redan kommit en bit på vägen. Där hoppas jag att vi ska kunna bidra till att ta ytterligare ett steg.

Intervju med både Magnus och Jesper kommer under förmiddagen på kalmarff.se.

Fler nyheter

Sverige- Irland på Guldfågeln Arena

U21-landskamp till hösten
May 22
Sverige- Irland på Guldfågeln Arena

Andersson-Borstam lämnar Kalmar FF

"Ett bra läge att gå vidare i karriären"
May 21
Andersson-Borstam lämnar Kalmar FF

U21-förlust mot Malmö FF på Tallhöjden

Förlust mot Malmö FF
May 20
U21-förlust mot Malmö FF på Tallhöjden

U21-truppen mot Malmö FF

Inför eftermiddagens match i Färjestaden
May 20
U21-truppen mot Malmö FF

KFF-schemat under v.21

Träningstider + matcher under veckan
May 20
KFF-schemat under v.21

Förlust mot Malmö FF på Stadion

Lucas Hägg-Johansson storspelade när KFF föll
May 19
Förlust mot Malmö FF på Stadion

Startelvan mot Malmö FF

Inför dagens match på Stadion
May 19
Startelvan mot Malmö FF

Arvidsson segerorganisatör mot Örgryte

Seger för Kalmar FF:s U19-lag
May 18
Arvidsson segerorganisatör mot Örgryte

Truppen mot Malmö FF

Inför söndagens match på Stadion
May 18
Truppen mot Malmö FF