Förbättrade möjligheter på hemmastå-sektionen

Publicerades Wednesday, 28 November, 2018 10:44

Under fjolåret byggdes en pub på hemma stå-sektionen på Guldfågeln Arena. Nu tas ytterligare ett steg framåt med hjälp av O´Learys i Kalmar där man vill steppa upp nivån ytterligare. 

Rasmus Gustafsson, O´Learys i Kalmar
- Det har fungerat väldigt bra under året och i samråd med Kalmar FF och Supporterunionen har vi tittat på hur vi kan göra det ännu bättre. Inför året stripade vi upp utsidan för att ge en skönare helhetskänsla. Nu vill vi ta nästa steg och har köpt in loungemöbler, bord, infravärmare och högtalare för att ytan ska fungera året om. Givetvis känns det även extra bra att vi hanterar supportrarnas pub på arenan när vi sedan tidigare har hand om deras officiella sportbar, O'Learys Kalmar på Larmtorget. Det gör att vi kan hitta fler samverkansmöjligheter och erbjuda supportrarna fina möjligheter vid hemmamatcher, bortamatcher samt även vid andra tillfällen när det inte är match. För oss är supportrarna viktiga och det känns riktigt bra att kunna erbjuda dom en bra upplevelse!

Joakim Persson, Supporterunionen
- Under flera år sedan flytten till Guldfågeln Arena kämpade vi i Supporterunionen för att få till en pub på kortsidan av arenan i anslutning till hemmastå. Inför säsongen 2017 blev det verklighet och inför årets säsong blev puben inbyggd med fasta väggar. Till årets sista match kom ytterligare ett rejält lyft med soffor, infravärme och högtalare och följden blev årets kanske allra bästa samling på hemmaplan. Vi tror att alla dessa initiativ hjälper till att göra ståplats mer attraktivt, vilket i sin tur leder till mer folk och ett starkare stöd till KFF från läktarplats. Puben är en naturlig samlingsplats före match och i halvtid och bidrar till gemenskap och stämning. Vi hoppas på många minnesvärda samlingar även 2019!

Fler nyheter

U19: Oavgjort mot Helsingör

Schylström tvåmålsskytt för KFF
Feb 21
U19: Oavgjort mot Helsingör

U19: Oavgjort mot Bröndby

Crona tvåmålskytt
Feb 19
U19: Oavgjort mot Bröndby

Hákon Rafn Valdimarsson testar med Kalmar FF

Provspelare anländer på torsdag
Feb 19
Hákon Rafn Valdimarsson testar med Kalmar FF

"Vi står för en stabil defensiv insats"

Viktor Elm efter 2-0 mot Dynamo Brest
Feb 16
"Vi står för en stabil defensiv insats"

TV: Höjdpunkter från dagens match

Se målen från matchen mot Dynamo Brest
Feb 16
TV: Höjdpunkter från dagens match

Seger i träningslägrets sista match

Fröling och Elm målskyttar!
Feb 16
Seger i träningslägrets sista match

U19: Johan Arvidsson tremålsskytt mot Elfsborg!

U19-laget fortsätter imponera
Feb 15
U19: Johan Arvidsson tremålsskytt mot Elfsborg!