Kalmar FF presenterar satsning för att stärka matchevenemanget

Publicerades Thursday, 31 January, 2019 11:29

Kalmar FF har hittills presenterat fyra nyförvärv som ska stärka truppen till den allsvenska säsongsstarten. Under torsdagen blev det klart med ytterligare två pusselbitar. Denna gång för att stärka matchevenemanget på Guldfågeln Arena. Kalmar FF hälsar Björn Mortensen och Martin Nilsson hjärtligt välkomna till föreningen som nya speakers.

- Vi har haft en önskan om att hitta ett team som kan lyfta matchevenemanget till nästa nivå. Ganska tidigt stod det klart att vi kände att både Björn och Martin har dessa egenskaperna som krävs för att göra det. För att hela tiden ta steg framåt och utvärdera det som sker kommer det startas en evenemangsgrupp med ansvaret för produktionen runt matcherna. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna till föreningen och med deras kraft, engagemang och passion som speakers ska det bli spännande att se hur vi kan lyfta evenemanget för våra besökare, säger Anders Klevsand, marknadschef Kalmar FF.

Ambitionen med den nya lösningen har varit att hitta ett koncept där publiken blir en större del av matcharrangemanget och mer delaktiga i det som händer. Något som Björn Mortensen tror är nyckeln till att lyfta evenemanget på Guldfågeln Arena.

- Det är en stor ära för mig att få en så viktig roll i Kalmar FF. Vi har en ambition att, tillsammans med publiken, skapa ett arrangemang som gör skillnad för alla som gillar Kalmar, fotboll och gemenskap. Det känns även extra roligt att göra detta tillsammans med Martin som besitter en stor erfarenhet som speaker på Guldfågeln Arena. Tillsammans med min erfarenhet från fotbolls- VM och landskamper på Friends Arena tror jag vi kan skapa något som blir unikt för Kalmar FF. Vi ser fram emot den här satsningen och längtar till premiären, säger Björn Mortensen.

Premiär för den nya satsningen med Björn Mortensen och nygamle speakern Martin Nilsson blir den 31 mars när Kalmar FF tar emot IK Sirius på Guldfågeln Arena.

Fler nyheter

Isak Jansson uttagen i truppen till P17-EM!

KFF-spelare i blågult
Apr 17
Isak Jansson uttagen i truppen till P17-EM!

Kalmar FF-dagen på Guldfågeln Arena

Boka in sommarens höjdpunkt
Apr 16
Kalmar FF-dagen på Guldfågeln Arena

Schema under v.16

Träning och matcher denna veckan
Apr 15
Schema under v.16

U19: Förlust mot BK Häcken

Målrikt i förlustmatch
Apr 14
U19: Förlust mot BK Häcken

En poäng mot IFK Norrköping

Efter att ha hämtat upp underläge vid två tillfällen i matchen fick Kalmar nöja sig med en poäng mot IFK Norrköping på Guldfågeln Arena.
Apr 13
En poäng mot IFK Norrköping

Truppen mot IFK Norrköping

Inför lördagens match
Apr 12
Truppen mot IFK Norrköping

U21: Maxwell tvåmålsskytt mot Falkenberg

Seger för U21-laget
Apr 09
U21: Maxwell tvåmålsskytt mot Falkenberg

U21: Truppen mot Falkenbergs FF

Inför morgondagens match
Apr 08
U21: Truppen mot Falkenbergs FF