Kalmar FF presenterar satsning för att stärka matchevenemanget

Publicerades Thursday, 31 January, 2019 11:29

Kalmar FF har hittills presenterat fyra nyförvärv som ska stärka truppen till den allsvenska säsongsstarten. Under torsdagen blev det klart med ytterligare två pusselbitar. Denna gång för att stärka matchevenemanget på Guldfågeln Arena. Kalmar FF hälsar Björn Mortensen och Martin Nilsson hjärtligt välkomna till föreningen som nya speakers.

- Vi har haft en önskan om att hitta ett team som kan lyfta matchevenemanget till nästa nivå. Ganska tidigt stod det klart att vi kände att både Björn och Martin har dessa egenskaperna som krävs för att göra det. För att hela tiden ta steg framåt och utvärdera det som sker kommer det startas en evenemangsgrupp med ansvaret för produktionen runt matcherna. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna till föreningen och med deras kraft, engagemang och passion som speakers ska det bli spännande att se hur vi kan lyfta evenemanget för våra besökare, säger Anders Klevsand, marknadschef Kalmar FF.

Ambitionen med den nya lösningen har varit att hitta ett koncept där publiken blir en större del av matcharrangemanget och mer delaktiga i det som händer. Något som Björn Mortensen tror är nyckeln till att lyfta evenemanget på Guldfågeln Arena.

- Det är en stor ära för mig att få en så viktig roll i Kalmar FF. Vi har en ambition att, tillsammans med publiken, skapa ett arrangemang som gör skillnad för alla som gillar Kalmar, fotboll och gemenskap. Det känns även extra roligt att göra detta tillsammans med Martin som besitter en stor erfarenhet som speaker på Guldfågeln Arena. Tillsammans med min erfarenhet från fotbolls- VM och landskamper på Friends Arena tror jag vi kan skapa något som blir unikt för Kalmar FF. Vi ser fram emot den här satsningen och längtar till premiären, säger Björn Mortensen.

Premiär för den nya satsningen med Björn Mortensen och nygamle speakern Martin Nilsson blir den 31 mars när Kalmar FF tar emot IK Sirius på Guldfågeln Arena.

Fler nyheter

Kalmar FF och Oskarshamns AIK fortsätter samarbetet

Olle Lindqvist och Adam Hellborg lånas ut under hösten
Jul 19
Kalmar FF och Oskarshamns AIK fortsätter samarbetet

Viktor Noring förlänger kontraktet

"Jag har kommit bra in i föreningen och trivs väldigt bra"
Jul 19
Viktor Noring förlänger kontraktet

David Bergqvist lämnar för nya utmaningar

"Det har varit en härlig resa tillsammans med Kalmar FF"
Jul 19
David Bergqvist lämnar för nya utmaningar

Välkommen till Kalmar FF, Samuel Adrian!

KFF lånar in mittfältare från Malmö FF
Jul 18
Välkommen till Kalmar FF, Samuel Adrian!

"Vi har en klar bild över vilka positioner och spelartyper vi vill ha in"

Intervju med Kalmar FF:s tillförordnade sportchef Jesper Norberg
Jul 17
"Vi har en klar bild över vilka positioner och spelartyper vi vill ha in"

U21: Förlust mot Halmstads BK

1-3 på Gasten IP
Jul 17
U21: Förlust mot Halmstads BK

Anmälan Kalmar FF Fotboll Camp 2019

Anmäl öppen för sommarens fotbollscamp
Jul 17
Anmälan Kalmar FF Fotboll Camp 2019

U21: Truppen mot Halmstads BK

Inför eftermiddagens match
Jul 17
U21: Truppen mot Halmstads BK