"Det känns som en väldigt bra möjlighet att komma hit"

Publicerades Thursday, 18 July, 2019 16:30

Idag på eftermiddagen blev det klart att mittfältaren Samuel Adrian ansluter på lån från Malmö FF. Efter en period med lite mindre speltid hoppas han få ny fart på sin karriär under hösten i Kalmar FF. 

- Min karriär som fotbollsspelare började i en liten klubb i Skåne som heter Blentarps BK. Därifrån gick jag till Malmö FF när jag var åtta år gammal. Sedan har det fortsatt därifrån hela vägen upp där jag under fjolåret skrev på ett A-lagskontrakt. Det har blivit en del matcher i Allsvenskan men även under kvalspelet i Champions League.

Vad var det som gjorde att valet föll på Kalmar FF?
- Det känns som en väldigt bra möjlighet för mig att komma hit och få speltid. Jag fick en bra bild direkt av både staden och föreningen. Magkänslan har varit god hela vägen och det har underlättat för mig att jag vet vem tränaren är sedan tidigare. Jag hade honom i Malmö FF och vet att det är en bra tränare som har bra koll på mina kvalitéer, vet vad jag går för och vet vad jag är för typ av spelare.

Vilka är dina främsta kvalitéer som som fotbollsspelare?
- I grunden är jag en central mittfältare med bra vänsterfot som jobbar hårt och har ett bra passningsspel. Förhoppningsvis kan jag hjälpa laget här under hösten så att vi tillsammans kan bli ännu bättre. 

När fick du höra om intresset från Kalmar FF?
- Det har gått rätt snabbt. När KFF hörde av sig ville jag kolla lite hur de såg på mig och vad det skulle innebära att komma hit. När jag hade fått hela bilden kändes det bra. Det är därför jag valt att komma hit.

Varmt välkommen till Kalmar FF, Samuel Adrian!

Fler nyheter

Seger för U19-laget mot HIF

4-1 på Gasten IP
Oct 19
Seger för U19-laget mot HIF

Truppen mot IFK Norrköping

Inför söndagens match
Oct 19
Truppen mot IFK Norrköping

"Jag hoppas på ett fullsatt hemmastå nästa helg"

Piotr Johansson om kampen för ett nytt allsvenskt kontrakt, supportrarnas stöd och hur läget är inför söndagens match mot IFK Norrköping
Oct 18
"Jag hoppas på ett fullsatt hemmastå nästa helg"

TV: York Rafael inför matchen mot IFK Norrköping

Tre minuter med York Rafael
Oct 17
TV: York Rafael inför matchen mot IFK Norrköping

U19: Oavgjort borta mot IFK Norrköping

Stark upphämtning gav 3-3 på Östgötaporten
Oct 16
U19: Oavgjort borta mot IFK Norrköping

Besökarinformation inför söndagens match mot IFK Norrköping

Information till dig som besökare
Oct 16
Besökarinformation inför söndagens match mot IFK Norrköping

Sammanfattning från måndagens landslagsspel

Succé för Fidan Aliti i EM-kvalet
Oct 15
Sammanfattning från måndagens landslagsspel

Speltid för KFF-spelare i landslaget

Sammanställning över helgens landslagsuppdrag
Oct 14
Speltid för KFF-spelare i landslaget

Träningsschema och matcher v.42

Veckans träningsschema för Kalmar FF
Oct 14
Träningsschema och matcher v.42