"Vill rikta ett stort tack till föreningen och alla medarbetare"

Publicerades Friday, 26 July, 2019 14:03

Han har jobbat för Kalmar FF i snart 25 år. Nu tackar Kjell Svensson för sig och lämnar sin roll som sjukgymnast i föreningen. Thomas Johansson tar över huvudansvaret för det medicinska teamet och Kjell kommer under resterande del av säsongen 2019 finnas kvar som resurs och bollplank då det finns behov för det.

Kjell Svensson
- Jag vill rikta ett stort tack till föreningen, samtliga medarbetare inom alla olika roller samt alla spelare och ledare som jag fått förmånen att jobba tillsammans med genom åren i Kalmar FF. Man har lärt sig otroligt mycket på resans gång och har fått vara med om både glädje och sorg. När jag kom in i föreningen var laget i division två. Sedan har man fått vara med på hela resan, vilket jag är oerhört tacksam över. Det är en häftig tid man blickar tillbaka på där man mött många spelare från olika kulturer. Ett stort hjärtligt tack till allihopa och jag önskar föreningen lycka till framöver.

Mattias Rosenlund, klubbchef Kalmar FF
- Den 1 januari skulle Kjell ha varit hos oss i 25 år vilket är väldigt imponerande och har varit oerhört betydelsefullt för Kalmar FF. Hans kunskap och vetgirighet har varit ovärderligt för föreningen under alla dessa år. Samtidigt har jag respekt för Kjells beslut och önskar honom ett stort lycka till med hans kommande utmaningar. Jag vill även rikta ett stort tack för att han finns behjälplig under hösten. Vi kommer hitta ett noga valt tillfälle längre fram där vi får möjlighet att tacka av Kjell lite extra.

Magnus Pehrsson, huvudtränare Kalmar FF
- Jag vill rikta ett stort tack till Kjell för samarbetet under detta halvåret som vi jobbat tillsammans. Jag har förståelse för hans beslut och stöttar honom i det samtidigt som vi är tacksamma att Kjell finns kvar i föreningen som en extra resurs åt Thomas Johansson.

Fler nyheter

Se presskonferensen efter KFF- BKH

Intervju med Magnus Pehrsson och Andreas Alm
Sep 21
Se presskonferensen efter KFF- BKH

Oavgjort på Guldfågeln Arena

1-1 mot BK Häcken
Sep 21
Oavgjort på Guldfågeln Arena

Skadeuppdatering i truppen

Läget just nu
Sep 21
Skadeuppdatering i truppen

Truppen mot BK Häcken

Inför lördagens match
Sep 20
Truppen mot BK Häcken

Ladda upp inför lördagens match med Supporterunionen

Uppladdning inför BK Häcken på O´Learys i Kalmar
Sep 20
Ladda upp inför lördagens match med Supporterunionen

U21: Seger mot IFK Värnamo

Ett ungt KFF vann med 2-0 på Finnvedsvallen
Sep 17
U21: Seger mot IFK Värnamo

U21: Truppen mot IFK Värnamo

Inför dagens match
Sep 17
U21: Truppen mot IFK Värnamo

Träningsschema v.38

Veckan med Kalmar FF
Sep 16
Träningsschema v.38

Besked kring Alexander Jakobsens skada

KFF-mittfältare utgick skadad mot Östersund
Sep 15
Besked kring Alexander Jakobsens skada

Nils Fröling avgjorde med drömmål mot Östersund!

Seger med 2-1 på Jämtkraft Arena
Sep 14
Nils Fröling avgjorde med drömmål mot Östersund!