"Vill rikta ett stort tack till föreningen och alla medarbetare"

Publicerades Friday, 26 July, 2019 14:03

Han har jobbat för Kalmar FF i snart 25 år. Nu tackar Kjell Svensson för sig och lämnar sin roll som sjukgymnast i föreningen. Thomas Johansson tar över huvudansvaret för det medicinska teamet och Kjell kommer under resterande del av säsongen 2019 finnas kvar som resurs och bollplank då det finns behov för det.

Kjell Svensson
- Jag vill rikta ett stort tack till föreningen, samtliga medarbetare inom alla olika roller samt alla spelare och ledare som jag fått förmånen att jobba tillsammans med genom åren i Kalmar FF. Man har lärt sig otroligt mycket på resans gång och har fått vara med om både glädje och sorg. När jag kom in i föreningen var laget i division två. Sedan har man fått vara med på hela resan, vilket jag är oerhört tacksam över. Det är en häftig tid man blickar tillbaka på där man mött många spelare från olika kulturer. Ett stort hjärtligt tack till allihopa och jag önskar föreningen lycka till framöver.

Mattias Rosenlund, klubbchef Kalmar FF
- Den 1 januari skulle Kjell ha varit hos oss i 25 år vilket är väldigt imponerande och har varit oerhört betydelsefullt för Kalmar FF. Hans kunskap och vetgirighet har varit ovärderligt för föreningen under alla dessa år. Samtidigt har jag respekt för Kjells beslut och önskar honom ett stort lycka till med hans kommande utmaningar. Jag vill även rikta ett stort tack för att han finns behjälplig under hösten. Vi kommer hitta ett noga valt tillfälle längre fram där vi får möjlighet att tacka av Kjell lite extra.

Magnus Pehrsson, huvudtränare Kalmar FF
- Jag vill rikta ett stort tack till Kjell för samarbetet under detta halvåret som vi jobbat tillsammans. Jag har förståelse för hans beslut och stöttar honom i det samtidigt som vi är tacksamma att Kjell finns kvar i föreningen som en extra resurs åt Thomas Johansson.

Fler nyheter

Karl Holst klar för ytterligare ett år

Viktig pusselbit på plats inför 2020
Nov 15
Karl Holst klar för ytterligare ett år

Gruppspelet lottat i Svenska Cupen

KFF ställs mot AIK, ÖIS och J-Södra
Nov 11
Gruppspelet lottat i Svenska Cupen

Kontraktet säkrat på Guldfågeln Arena!

KFF klart för Allsvenskan 2020
Nov 10
Kontraktet säkrat på Guldfågeln Arena!

Truppen mot IK Brage

Inför söndagens match
Nov 09
Truppen mot IK Brage

Stort intresse för söndagens kvalmatch

Köp din biljett till söndagens match
Nov 08
Stort intresse för söndagens kvalmatch

Nils Fröling i blågult

KFF-spelare i U21-landslaget
Nov 07
Nils Fröling i blågult

Seger i första kvalmatchen

Herrem och Fröling målskyttar
Nov 06
Seger i första kvalmatchen

Information till dig som ska stötta Kalmar FF i Borlänge

Supporterinformation från KFF:s SLO
Nov 06
Information till dig som ska stötta Kalmar FF i Borlänge

Truppen mot IK Brage

Inför onsdagens kvalmatch
Nov 05
Truppen mot IK Brage