Truppen mot IFK Norrköping

Publicerades Saturday, 19 October, 2019 13:47

Kalmar FF har under förmiddagen avverkat det sista träningspasset inför söndagens match mot IFK Norrköping. Därefter väntade gemensam lunch innan man satte sig på bussen upp mot Norrköping. 

- Det är inte så många matcher kvar. Nu väntar IFK Norrköping som vi vet är ett offensivt lag som vill attackera. De skapar mycket målchanser och har gjort mycket mål. Där gäller det att vi kommer väl förberedda och spelar disciplinerat i vårt försvarsspel. Samtidigt ser vi att vi har tagit steg framåt under de två senaste veckorna där vi jobbat med vårt anfallsspel. Viktigt att vi kan mäta oss med Norrköping och åka upp för att få med oss tre poäng hem, säger Magnus Pehrsson inför matchen. 

Efter den mållösa matchen mot AFC på Guldfågeln Arena har det varit två veckors landslagsuppehåll i Allsvenskan. En period som varit välbehövlig för laget där skadade spelare kunnat komma tillbaka, bygga på sin fysik och komma väl förberedda inför söndagens match. 

- Vi fick några pass inför AFC-matchen där samtliga var i full träning där det var några spelare som inte haft så mycket träningstid. Nu har vi kunnat rulla vidare utan bakslag under de här två veckorna. Samt att alla som har varit iväg på landslagsspel kommit tillbaka pigga och friska. Vi står starkare idag än vad vi gjorde för två veckor sen. 

För Kalmar FF:s del återstår tre omgångar där man efter Norrköping-matchen har Falkenbergs FF och IK Sirius kvar att möta. Det är även någonting som märks i träning i takt med att fler spelare kommit tillbaka och finns tillgängliga. 

- Koncentrationen har funnits där länge. Det är tre omgångar kvar och det är nu det ska avgöras.  Det blir mer bevakning i media och det är ett större fokus utifrån. Den stora delen för oss är att koncentration har höjts av att konkurrensen och kvalitén gått upp i träning i takt med att flera spelare har kommit tillbaka. Det är det som har gjort att intensiteten och kvalitén blivit ännu bättre, avslutar Magnus Pehrsson. 

Truppen mot IFK Norrköping
Viktor Agardius
Alexander Ahl-Holmström
Fidan Aliti
Rasmus Elm
Viktor Elm
Nils Fröling
Herman Hallberg
Geir André Herrem
Lucas Hägg-Johansson
Alexander Jakobsen
Piotr Johansson
Henrik Löfkvist
Jesper Manns
Viktor Noring
Emin Nouri
Rafinha
Romario
Filip Sachpekidis
Måns Söderqvist

Ej uttagningsbara
Johan Stenmark (Knä)
Chidiebere Nwakali (Sjuk)

Fler nyheter

Karl Holst klar för ytterligare ett år

Viktig pusselbit på plats inför 2020
Nov 15
Karl Holst klar för ytterligare ett år

Gruppspelet lottat i Svenska Cupen

KFF ställs mot AIK, ÖIS och J-Södra
Nov 11
Gruppspelet lottat i Svenska Cupen

Kontraktet säkrat på Guldfågeln Arena!

KFF klart för Allsvenskan 2020
Nov 10
Kontraktet säkrat på Guldfågeln Arena!

Truppen mot IK Brage

Inför söndagens match
Nov 09
Truppen mot IK Brage

Stort intresse för söndagens kvalmatch

Köp din biljett till söndagens match
Nov 08
Stort intresse för söndagens kvalmatch

Nils Fröling i blågult

KFF-spelare i U21-landslaget
Nov 07
Nils Fröling i blågult

Seger i första kvalmatchen

Herrem och Fröling målskyttar
Nov 06
Seger i första kvalmatchen

Information till dig som ska stötta Kalmar FF i Borlänge

Supporterinformation från KFF:s SLO
Nov 06
Information till dig som ska stötta Kalmar FF i Borlänge

Truppen mot IK Brage

Inför onsdagens kvalmatch
Nov 05
Truppen mot IK Brage