FF Kidz

FF Kidz: Framtidens FF-supportrar

Guldfågeln Arena kommer stå kvar länge och det är inte bara idag vi ska fylla vår arena, därför vill vi arbeta aktivt för att skapa framtidens rödvita hjärtan.  

FF Kidz är Kalmar FF:s motsvarighet till den berömda Bamseklubben, som har räddat många semestrar genom åren. Alla barn som vill får vara med i FF Kidz. Ibland kan det ju vara lite länge att sitta och titta i 2 x 45 minuter och då är FF Kidz en win-win för både föräldrar och barn.

Vi vill att barnen ska känna en gemenskap i klubben, tycka att det är kul att komma till Guldfågeln Arena och träffa sina kompisar i FF Kidz och delta i alla roliga aktiviteter det bjuds på. Vissa matcher finns det en hoppborg utanför södra läktaren, eller så kanske clownen Mike dyker upp och gör roliga ballongfigurer på andraplanet, vid Barometerns Familjeläktare, där FF Kidz huserar. 

Vid varje match fixar FF Kidz personal ansiktsmålning på alla barn som vill samtidigt som det finns möjlighet att spela TV-spel. Vi vill självklart se så många rödvita kinder som möjligt!

Medlemskort

Nu kan man även bli medlem i FF Kidz och det hjälper personalen i FF Kidz hörnan till med. Som medlem får man medlemskort, lite förhandsinfo om vilka aktiviteter som kommer finnas och även unika möjligheter att påverka framtida aktiviteter. 

Medlemskapet är givetvis helt gratis så tveka inte att gå med!

Vi ses!

/Challe-Kyckling